interior design

Παρουσίαση υπηρεσιών

Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων


Η εταιρεία μας διαθέτει υπηρεσίες Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων ''Interior Design'' και συγκεκριμένα, υπάρχει δυνατότητα μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης κατοικιών, επαγγελματικών και εκθεσιακών χώρων.

Μέσα από την παροχή συμβουλών διακόσμησης, μπορούμε εύκολα να ανανεώσουμε τον χώρο σας προσδίδοντάς του μια ξεχωριστή αισθητική που θα σας αντιπροσωπεύει και μάλιστα με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο.

Αυτό είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί, διότι προβαίνοντας σε ουσιαστικές και καίριες επεμβάσεις όπου απαιτείται, τόσο στον τομέα της αισθητικής αλλά κύρια και σπουδαιότερα στην επίτευξη της μέγιστης λειτουργικότητα του χώρου, δρούμε τμηματικά με συχνό αποτέλεσμα την αποφυγή μιας ολοκληρωτικής και πιθανότατα δαπανηρής ανακαίνισης εφόσον αυτή δε κριθεί αναγκαία.

Συνεπώς, κύριο μέλημα μας είναι η δημιουργία και η απόδοση ενός μοναδικού σχεδιασμού, που θα αποτελείται από ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και που θα ικανοποιήσει στο έπακρο την προσωπικότητα και τις ανάγκες του πελάτη και όπως θα διαπιστώσετε, πολύ μικρές αλλαγές είναι ικανές να οδηγήσουν σε ένα εντελώς διαφορετικό οπτικό αποτέλεσμα.

 

Τρόπος συνεργασίας

Αφού λοιπόν μας επιλέξετε, πραγματοποιείται επίσκεψη στον χώρο σας όπου θα φωτογραφηθούν τα απαιτούμενα σημεία, ενώ ταυτόχρονα  γίνεται η αποτύπωσή και η καταγραφή των επιμέρους αναγκών και ακολουθεί διάλογος για να γίνουν κατανοητές οι επιθυμίες σας,  βάσει των οποίων θα γίνει η μελέτη.

Εν συνεχεία, προχωράμε στην παρουσίαση της πρότασης μας και σχεδιάζονται τα απαραίτητα αρχιτεκτονικά σχέδια (κατόψεις, όψεις, τομές κλπ.) σε ειδικά προγράμματα ηλεκτρονικού σχεδιασμού όπως AutoCad, ούτος ώστε οι ιδέες που σας προτείνουμε να πάρουν την τελική σας έγκριση και να οδηγηθούμε στο τελικό στάδιο υλοποίησης του έργου.

Όταν λοιπόν συμφωνηθεί η τελική λύση, σχεδιάζονται επιπλέον κατασκευαστικά σχέδια όπως για παράδειγμα ψευδοροφών και φωτισμού, ειδικών κατασκευών από γυψοσανίδες (χωρίσματα, τζάκια, βιβλιοθήκες), δαπέδων, αναπτύγματα μπάνιων και κουζινών, ηλεκτρολογικών μελετών, ακόμα και μελέτη εξωτερικών χώρων σε περίπτωση που κάτι τέτοιο απαιτείτε (πέργκολες, στέγαστρα, bbq, ειδικές κατασκευές ζαρντινιερών και τραπεζιών).

Επίσης, γίνεται πρόταση για την επιλογή των υλικών και των Χρωμάτων, των υφασμάτων, των επενδύσεων τόσο σε τοίχους (βαφών, τεχνοτροπιών, τοιχογραφιών, ταπετσαριών, ψηφιακών Εκτυπώσεων κλπ) όσο και στα δάπεδα (Μάρμαρο, Ξύλο, Πλακίδια) καθώς και επίπλων - φωτιστικών.

Μάλιστα θα πρέπει να επισημάνουμε, ‘ότι η περαιτέρω παρουσίαση των προτάσεων μας σε εσάς, καθώς και η επικοινωνία με τα εξειδικευμένα συνεργία, γίνεται εκτός των δισδιάστατων σχεδίων, και μέσω προοπτικών -φωτορεαλιστικών (3D STUDIO MAX) με σκοπό την καλύτερη κατανόηση τους, την πλήρη απόδοση των λεπτομερειών και την αποφυγή λανθασμένων ή και μη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων.

Εν κατακλείδι, θεωρούμε ότι ο καθένας που το επιθυμεί θα μπορούσε με την κατάλληλη βοήθεια να αναβαθμίσει τον χώρο στον οποίο ζει και εργάζεται όσο μικρός ή μεγάλος μπορεί να είναι αυτός και εν τέλει να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής του ιδίου αλλά και των οικείων προσώπων του….

 

UA-41461112-1